Bespaar op fysiotherapie, zorg voor een goede nachtrust

Een goede nachtrust is een van de meest belangrijke dingen om ervoor te zorgen dat je gezond blijft, en een goede matras is daarbij een hoofdfactor. Wanneer je gaat kijken wat een goede matras voor je lichaamshouding doet in je slaap kom je er al vrij snel achter dat een boxspring gecombineerd met een goede matras door fysiotherapeuten het meeste aangeraden wordt. Wanneer je ontspannen slaapt heb je een betere bloeddoorstroming en worden je zenuwen en spieren minder belast wat ervoor zorgt dat je dieper slaapt en minder draait in je slaap. Hierdoor ontspannen lichaam en geest beide optimaal wat ervoor zorgt dat je energiek de nieuwe dag in kan gaan.

Het succes van een website wordt gemeten aan de hand van het aantal bezoekers of het aantal conversies. Ook voor het laatste zijn de bezoekers zeer belangrijk, zonder bezoeker immers geen conversie. Maar hoe komt een website nou aan de bezoekers? Sociale media, SEO, reageren op andere websites in de hoop dat het niet aangezien wordt voor spam? Buying traffic for website is veel makkelijker, sneller en vooral veel meer trefzeker. Waarom nog moeite doen met het gokken op een bepaald effect, wanneer het mogelijk is om dit effect direct te laten bewerkstelligen door andere mensen?

Wat is een boxspring?

Eigenlijk spreken we van een boxspring-combinatie, dit is een combinatie van een boxspring bodem die op pootjes staat, gecombineerd met een matras en indien gewenst een topmatras. De boxspring zelf is een zogenoemde bak die uit hout of metaal bestaat waarin bonellvering inzit. Op deze ‘box’ komt de matras en indien je wenst de topmatras. Boxsprings zijn al een lange tijd populair bij hotels, wat wellicht ertoe bijgedragen heeft dat het een luxe gevoel uitstraalt. Daarnaast is een boxspring vaak hoger dan andere bedden wat een groot voordeel kan zijn bij het in en uit bed stappen (zeker met rugklachten) daarnaast is een boxspring compact en is het algehele bed niet groter dan de matrasmaat.

Matrassoorten

Feitelijk kan je alle soorten matrassen op een boxspring plaatsen, maar je zult in de meeste gevallen een pocketveringmatras aanbevolen krijgen. Deze matrassen bestaat uit veren die individueel verpakt zijn in zakjes met verschillende diktes deze zakjes worden pockets genoemd vandaar de naam pocketveringmatras. Deze matrassen passen zich aan, aan de gebruiker en gevel een perfecte lichaamsondersteuning. Ze zorgen ervoor dat je wervelkolom in de natuurlijke vorm blijft tijdens de nachtrust wat ervoor zorgt dat onder andere je schouders, rug en heupen optimaal ondersteunt worden. Iets waar je wanneer je gebruik maakt van fysiotherapie zeker baat bij hebt. Veel pocketveringmatrassen zijn echter wel geschikt tot een bepaald gewicht, kijk dus goed na voor je de beslissing maakt om een pocketveringmatras aan te schaffen.

Goed slapen

Wanneer je al een tijdje klachten hebt is het handig om na te gaan of je nog een juiste matras hebt, of om tijdens je fysiotherapie aan te kaarten of een nieuwe matras of zelfs een boxspring verlichting zou kunnen brengen. Een goede nachtrust is immers goud waard.

admin